середу, 23 лютого 2022 р.

“Просвітлення” - виставка нових робітLiudmyla Savkova




“Просвітлення” – це друга персональна виставка олійного живопису Людмили Савкової, яка буде проходити у Миколаївському обласному художньому музеї імені В. В. Верещагіна. В експозиції виставки представлені 44 картини художниці, більшість з яких були написані в складні часи всесвітньої пандемії (2020-2021 рр.).

Відкриття відбудеться у Миколаївському обласному художньому музеї імені В. В. Верещагіна 4 березня 2022 року о 15:00.



Картина “Просвітлення” – перша картина після початку локдауну 2020 року. Це також перша картина художниці, яка була написана після першої персональної виставки живопису “Цінуйте красу життя!”, що відбулася у Миколаївському обласному художньому музеї імені В. В. Верещагіна у лютому 2020 року. “Просвітлення” співзвучне з таким поняттям, як “сонячний вітер”. Це інтуїтивний, абстрактний живопис. Це філософські роздуми автора про те, що форма не має особливого значення в безмежному Всесвіті, тому що все змінюється, рухається. І людина тільки частина чогось величного, неусвідомленого. Всесвітня пандемія змінила світосприйняття та вплинула на переосмислення цінностей.
Настав час для Просвітлення! ▲




#цінуйтекрасужиття #valuethebeautyoflife #oilpainting #oiloncanvas #paintingoncanvas #ukraineart #abstractpainting #contemporaryart #artoftheday #nationalidentity #canvasart #canvaspainting #instaartist #ukrainianart #natureart #abstractart #livecreatively #colorinspiration #makearteveryday #artistsharing #newpainting #contemporarypainting #intuitivepainting #positivevibes #optimistic #artistsofinstagram #artistsoninstagram #lsavkova #savkova #savkovaart


Немає коментарів: