четвер, 10 лютого 2022 р.

Не_панікуй_готуйся! Запрошуємо на вишкіл




У неділю, 13 лютого, відбудеться в рамках всеукраїнської кампанії "Не панікуй! Готуйся!" у Миколаєві відбудеться черговий вишкіл для цивільного населення. Взяти участь може кожен охочий із будь-яким рівнем підготовки. Організатором заходу є Громадський Штаб Оборони, за підтримки Національного Корпусу, ГО "Асоціація учасників та інвалідів АТО" та ВПК «Авангард»


На цьому занятті ви зможете ознайомитися з прийомами надання само- та взаємодопомоги при пораненнях, кровотечі, переломах, як евакуювати постраждалого. А також розглянемо на практиці базові елементи поводження зі зброєю, стійка та повороти, позиції для стрільби, заряджання й перезарядження зброї.


На сьогодні одне з головних завдань для нашої країни — це підвищити рівень вмінь та навичок серед цивільного населення у разі військової агресії РФ. Маючи певну базу та алгоритм дій, ви зможете врятувати як своє, так і чуже життя. Тож приєднуйтесь до нас !


Де? - вул. Севастопольська 63 (Миколаївський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства)




https://goo.gl/maps/waDiiyDeNUjoFJ1CA



 Коли? - 13 лютого, початок о 10:00


Звертаємо вашу увагу, що попередньо потрібно заповнити гугл-форму




https://forms.gle/UwLxdU1LQiTiUuDeA




☎ Довідка за телефоном — 063 653 1647




Подібні вишколи наразі проводитимуться у різних містах країни. Слідкуйте за анонсами та новинами у телеграм-каналі:




https://t.me/GromOboronaUA




Немає коментарів: