вівторок, 12 жовтня 2021 р.

Обіцяти...нічого не означає



Корабель державної політики - підтримки кластеру кіновиробництва отримав пробоїну від пенсійного фонду. На дно йде і репутація ринку загалом. 

Сервіс Netflix десять місяців не може отримати рібейти за фільм "Останній найманець" з Жан-Клод Ван Даммом, який знімали в Україні.


Стрімінговий сервіс Netflix першим із зарубіжних продакшенів зняв фільм в Україні за системою кеш-рібейтів, яка передбачає часткове відшкодування виробничих витрат іноземним продюсерам


За словами гендиректорки Star Media Ольги Пантелеймонової, для відшкодування коштів, закон вимагає від іноземної компанії надати довідку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, яку компанії в принципі ніде взяти.


Як пише видання, щоб приступити до роботи в Україні, Netflix зібрав 393 документи. За словами Пантелеймонової, їх повинно бути вдвічі менше.


Повідомляється, що виплат від держави чекають ще три французьких проєкти - серіал про космос, друга частина комедії Блискучі креветки і драма про єврейське містечко перед початком війни ШТТЛ.

"Останній капіталіст".



Немає коментарів: