вівторок, 5 жовтня 2021 р.

Молодь свідомо сортує



В звичайному багатоповерховому будинку в Таїровському "спальному" мікрорайоні Одеси працює звичайний ОСББ. Його керівникця Людмила Мазурина зосередила свою увагу на співпраці з дітьми - мешканцями будинку. Останнім часом вони отримали 3 різноманітних гранта для змін у поводженні з побутовими відходами.

Ось що Людмила повідомила у своєму фейсбуці:

- Як і обіцяла, розповім про проект "Сортуемо-землю рятуемо". Ми виграли грант від "Британської Ради в Україні" в рамках програми "Активні громадяни", в партнерстві з БФ "Молода громада".

Частина бюджету була витрачена на екскурсію з майстер-класом в "Дорогоцінний пластик"! Для дітей нашого двору - це перше підприємство, яке переробляє пластик ми з школярами відвідали. Були запрошені дітки, які вдома з батьками сортують пластик, папір і т.д

Я пишаюся цими сім'ями, які вже зараз, допомагають вирішувати глобальні проблеми екології - «не кинь сировину в сміття, а відправ на переробку" !!!"



Остається додати, що зміни атмосфери у дворі активно почались після того, як Людмила відвідала Школу культури сусідства в Одесі, яка відбувалась у 2019 році.

В.Інгульский.



Немає коментарів: