неділю, 24 жовтня 2021 р.

Молоді вчені різних регіонів обмінюються інформаціей




Ось і відбулася зустріч у науковому онлайн-кафе Одеського державного екологічного університету, і можна сміливо сказати, що вона пройшла незабутньо!
Ми отримали безліч відгуків зі словами вдячності та захопленості від заходу, і все це стало можливим завдяки нашому спікеру зі Львова - Подольчаку Назару Юрійовичу – керівнику Tech startup school, наукового парку "Львівської політехніки", доктору економічних наук, професору та почесному амбасадору  Львова. Темою доповіді спікера став розвиток інноваційної екосистеми на прикладі Tech Startup School Львівської політехніки.
 Учасники отримали важливі кейси щодо розвитку власних стартапів, зокрема:

⁃ Дізналися про історію створення Tech startup school;
⁃ Отримали вичерпну інформацію про впровадження стартапів, основні складнощі та принципово важливі аспекти реалізації стартапу;
⁃ Дізналися про необхідні складові успішного стартапу;
⁃ Отримали інформацію про платформи, які допоможуть впровадити власний стартап;
⁃ Встановили можливі шляхи співпраці активної молоді Одеського державного екологічного університету із Tech startup school;
⁃ Отримали відповіді на цікаві запитання до спікера.

Характерною рисою заходу стало те, що до нашого наукового кафе доєдналися не лише молоді науковці ОДЕКУ. По-перше, варто відмітити неймовірну активність першого курсу - це дуже тішить та мотивує!

По-друге, з нами були представники шкільної спільноти Одеського регіону. По-третє, захід об’єднав науковців із різних куточків країни. Все це вказує на те, що ми на вірному шляху!
А.Докус.


Немає коментарів: