пʼятницю, 13 серпня 2021 р.

Поділіться своєю історією успіху!




Бізнес-платформа "МрійДій" запрошує молодих авторів реалізованих соціальних проєктів у Миколаєві та Миколаївській області взяти участь у Конкурсі «Кращі практики молодіжного соціально-відповідального бізнесу Миколаївщини».

До участі у Конкурсі приймаються реалізовані ініціативи з наступних напрямків:

· підтримка молодіжних проєктів та ініціатив;

· освіта, навчання та просвітницька діяльність;

· соціальне підприємництво;

· волонтерство;

· інклюзивний розвиток;

· сталий розвиток та екологія;

· медицина;

· розвиток медіа та медіаосвіти;

· розвиток та підтримка культури;

· розвиток та підтримка спорту;

· розвиток туризму в територіальних громадах;

· розвиток малих територіальних громад.



Якщо ви є представником молоді й у вас є успішний досвід молодіжної роботи, будь ласка, заповніть анкету учасника Конкурсу.


Прийом заявок триватиме до 23:59 20 серпня.

За підсумками Конкурсу проєкти-переможці будуть представлені та нагороджені на Форумі «Кращі практики молодіжного соціально-відповідального бізнесу Миколаївщини», який відбудеться 28 серпня у м. Миколаєві. Проєкти-переможці будуть включені до друкованого та електронного видання «Каталог кращих практик молодіжного соціально-відповідального бізнесу Миколаївської області».

Відбір найкращих практик здійснює експертна комісія, до складу якої входять представники партнерів конкурсу та незалежні експерти молодіжного середовища.
Кількість поданих заявок від однієї організації/представника бізнесу є необмеженою.


Додаткову інформацію можна отримати у координатора Конкурсу Віктора Сікаленка 



Конкурс проводиться ГО "МрійДій" в рамках проєкту «Молодіжна школа соціально-відповідального бізнесу: навчання для протидії наслідкам пандемії COVID-19» за підтримки Уряду Швеції та Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні «Посилене партнерство для сталого розвитку», у партнерстві Управлінням молодіжної політики Миколаївської міської ради.


Немає коментарів: