четвер, 29 липня 2021 р.

JCC Online запустило кулінарне шоу єврейської кухні




Онлайн-телебачення для російськомовних євреїв з країн СНД JCC Online запустило шоу з приготування страв однієї з найстародавніших та смачних кухонь світу - єврейської.

Тепер для того, щоб дізнатися секрети приготування смачного форшмаку чи справжнього цимесу, не потрібно турбувати тітку Соню з Одеси, достатньо просто підписатися на нове онлайн-шоу від JCC Online “Самий Цимес”. Автор проєкта, московський шеф-кухар Юрій Книжник, у кожному своєму відео відкриває кулінарні лайфхаки, а також розповідає історію виникнення страви та ділиться цікавинками з життя єврейського народу та Ізраїлю.
За словами керівниці JCC Online Олександри Гутенберг, кулінарне шоу запустили лише два місяці тому, однак воно вже б’є усі рекорди за кількістю переглядів на онлайн-каналі.

“Наразі «Самий Цимес» - найпопулярніший проєкт на нашому каналі. Я думаю, що харизма Юрія, улюблені усіма рецепти та цікаві кулінарні факти і лайфхаки створюють ту саму магію, яка зачаровує наших глядачів”, - сказала вона.

Вже зараз “Самий Цимес” пропонує навчитися готувати такі смачні та прості в приготуванні єврейські делікатеси, як форшмак, сабіх, бабагануш, табуле, бейгли. А ще шеф-кухар готує страви за побажанням глядачів: для цього потрібно просто підписатися на канал JCC Online та написати під відео коментар з бажаною стравою.


Онлайн-телебачення для російськомовних євреїв JCC Online було запущено минулого року за підтримки потужної єврейської благодійної організації “Джойнт” (JDC). Зараз на цьому YouTube-каналі можна дивитися найкращі єврейські відеопроєкти: про тижневі глави Тори, лекції з професійного розвитку, про життя в Ізраїлі, головні єврейські свята та традиції, а також цікаві інтерв’ю, вебінари професійних спікерів та інший унікальний контент.




Довідка:

Цей проєкт реалізовано за підтримки «Джойнт» (JDC) – потужнішої єврейської гуманітарної організації, що діє більше ніж у 70 країнах. Вже більше 30 років вона рятує життя євреїв та розвиває єврейську спільноту на території колишнього Радянського Союзу.





Немає коментарів: