середу, 14 липня 2021 р.

Екосвідомих кличуть в онлайн-кіноклуб




Тримаймо хвилю дружнього ставлення до природи разом із першою дискусією Кіноклубного літа! 15 липня о 19:00 долучайтеся до події «Чому їм не байдуже? Як екоактивні українці змінюють наше життя» та нотуйте цінні лайфхаки.

Ветеран АТО, переселенець із Донецька Богдан Чабан об'єднав українських фермерів і заснував екологічний стартап. Підприємець розкаже, як, не маючи власного городу, їсти органічні продукти від фермерів та отримувати їх без пластикового упакування.

Українська дизайнерка Яна Червінська запустила першу українську платформу свідомої моди Sustainable Fashion Pad. Яна розповість, що таке sustainable fashion (з англ. – стійка мода), чим модна індустрія шкодить довкіллю та що таке ідеальне споживання.

Як втілити мрію про безпечне середовище для відпочинку в життя, розкаже Віта Костюк, голова ГО «Агенція розвитку громад "Інтонація ЗМІН”». Історія Віти – успішний кейс, як перетворити занедбаний простір у своєму селищі на чистий і квітучий оазис для всієї громади.

Модерує розмову журналістка Анастасія Іванцова.

Для зручності зареєструйтеся, будь ласка, на подію за цим посиланням (так ви точно її не пропустите.)

Такого не могло статися, аби ви ще не подивилися перші фільми кіноклубного літа «Вийшло з моди» та «Нульовий вплив». Просто не забудьте нагадати своїм друзям, що стрічки доступні в онлайн-кінотеатрі docuspace.org лише до 18 липня.

Програма «Кіноклубне літо на DOCUSPACE» реалізується в межах проєкту «Мережа DOCU/CLUB – за реформи!», який фінансується Європейським Союзом та Національним фондом на підтримку демократії.

Зелених цінностей!


Немає коментарів: