четвер, 17 червня 2021 р.

Що змінилось у вакцінації?



Другий місяць як змінився міністр охорони здоров'я, а всі вади вітчизняної компанії з вакцинування від COVID-19 ще не подолано. Громадський сектор вирішив "підставити плече" в цьому питанні. Монітори руху Чесно в одній області України - Київський провели громадський моніторинг перебігу й пунктів масової вакцинації. Віта Думанська зробила сьогодні доповідь за результатами.

17 пунктів було виявлено в столичній області. 3 в Ірпені, 2 в Борисполі та Обухові, чомусь 1 в Білій Церкві. Краще інших, за висновком моніторингу  організовано пункт щеплення у Броварах (великий спальний мікрорайон Києва). 

Найнеочікуваніший результат в тому що 34% осіб, яки вакцинувались під час проведення громадського моніторингу - НЕ належать до пріоритетних груп населення. Самі завітали на пункти вакцинації, дяка їм, але... хоч та план виконується. Тільки 23% складають старші люди, яких повинно бути більшість. Тільки 12% медпрацівників.

Хоча середній час на процедуру на одну особу 18 хвилин(без відпочинку після маніпуляції). Загалом щеплення відбувається без черг, завдяки телефонним попередженням. Вакцина в наявності.

А як у вашому місті відбувається компанія акціонування від COVIDа?

В.Інгульский.




Немає коментарів: