неділю, 27 червня 2021 р.

Театр одеського політеху відновив роботу



У будинку культури Державного університету «Одеська політехніка» знову відкрив свої двері для глядачів з прем’єрною виставою Театр одеського політеху (ТОП) «Дерева помирають стоячи», режисером-постановником якої стала Марія Бабицька. двогодинна вистава за іспанською п’єсою Алехандро Касоні складається з 5 актів та виконується виключно студентами.
У виставі брали участь нові актори театру у двох з яких це був дебют на сцені. Усього виступали 9 акторів, один з яких (Роман Заянчуковський) грав одразу дві ролі. Головні ролі Ізабелли та Маурісіо виконували Вікторія Шепшелі та Кирило Козловський.


Не зважаючи на труднощі під час підготовки, на сцені актори здивували нас справжнім талантом та повною віддачею. Довгі дві години вистави промайнули досить непомітно, адже кожен з тих що виступає, тим чи іншим чином захоплював увагу глядачів, не дозволяючи їм засумувати.

Не рідко на сцені стаються конфузи, які неможливо передбачити і саме те як артист може вийти зі складеної ситуації і показує його майстерність. Ця вистава не стала винятком, адже тут сталось цілих три непередбачуваних моменти, які акторам вдалось розбавити такою влучною імпровізацією.




Самі ж глядачі особливо виділили акторську гру Марії Латової, котра вперше вийшла на сцену у ролі Бабусі. Небагато-хто з залу навіть не повірив в те, що ця дівчина - студентка, а були переконані в тому, що перед ними справжня актриса драматичного театру. Також слід виділити виконавицю другорядної ролі Хеновеви Ганну Хорошавцеву, котра здивувала всіх своєю яскравою роботою та неймовірною енергетикою.
Почесним гостем цього вечора став Генадій Скарга - актор та режисер-постановник Одеського російського драматичного театру. Ще одними важливими гостями цієї події стали діти з дитячого будинку-інтернату.
Після вистави виконавці організували затишну зустріч-чаювання для друзів театру та почесних гостей.
А.Півоварова,
 фото автора


Немає коментарів: