суботу, 29 травня 2021 р.

В УКРАЇНІ ВПЕРШЕ ВИЙШЛА КНИГА В ФОРМАТІ ЧАТА «О МОЙ БОТ!»


27 травня 2021 року вийшла книга-чат «О мой бот!» знаного київського письменника Антона Фрідлянда. Книгу випускає видавництво BookChef.Книга «О мой бот!» складається з 17 історій, побудованих у форматі чату і буде доступна тільки в електронній версії.

Однак звантажити книгу можна буде не тільки на сайтах інтернет-магазинів, а й через спеціальний чат-бот, який розробило видавництво разом з автором. Чат-бот запропонує читачеві пройти тест, за результатами якого визначить, з якої історії слід почати читання книги.

Читачі, які бажають придбати книгу через чат-бот, можуть перейти за посиланням: http://m.me/ohmybotbook

«У новій цифровій реальності при неминучості розвитку віртуального спілкування, унікальний формат цього видання, ми впевнені, викличе колосальний інтерес у читачів», — прокоментували у прес-службі BookChef



КОМЕНТАР АВТОРА

«Читати чуже листування — ганебне задоволення. Тому я вирішив чуже листування писати. Перші оповідання, виконані в цьому форматі, я викладав на своїй сторінці в Фейсбуці, й деякі читачі брали їх за реальні скріни чиїхось чатів. Тоді я зрозумів, що варто продовжувати експериментувати в цьому напрямку. І результатом цих експериментів стала книга, яку ви можете прочитати у своєму смартфоні»

 


Про видавництво

BookChef — видавництво світових бестелерів Ювала Ноя Харарі, Мішель Обами, Камерон Діаз, Біла Клінтона, Іцхака Адізеса, Лю Цисіня та інших відомих письменників. Ми мріємо, щоб важливих книжок у вашому житті ставало більше, тому уважно обираємо не лише книжки, а й людей, які над ними працюють. Фантастику в нас перекладають фани жанру, а книжки для
підприємців редагують фахівці з бізнесу. Адже лише коли людина живе темою, ви отримуєте глибокий, емоційний і якісний текст. Ми робимо все це, щоб сфокусувати вашу увагу на головному — на відповідях, заради яких ви читаєте наші книги.

BookChef — книжки, що формують особистість.


Немає коментарів: