четвер, 25 березня 2021 р.

«Гра в довгу» визначила 50 претендентів на МВА. Пройти лекції та тести проєкту тепер можна на Дія.Бізнес



Гра в довгу – це спільний освітній проєкт для молодого бізнесу від Київської школи економіки (KSE), сервісу прийому платежів для бізнесу Fondy та національного проєкту ДІЯ.Бізнес Міністерства цифрової трансформації. Нагорода переможцю – грант на повноцінну бізнес-освіту МВА. У понеділок 22 березня оголошено підсумки другого етапу – у фінал потрапили 50 учасників, котрі дали найбільше правильних відповідей за найкоротший час. Тепер на них чекатиме написання есе.
Перший етап гри стартував із коротких відео-лекцій і тестів у Telegram і Viber. Викладачі Київської школи економіки і практикуючі бізнесмени щодня навчали учасників основ управління бізнесом — від стратегічного планування та збуту до питань просування та управління кризовими ситуаціями.
Статистика проходження і відгуки від 1 100 з 3 000 учасників показали, що такий формат навчання для більшості виявився зручним. На запитання «Чи задоволені ви курсом?» 94% учасників опитування обрали варіант відповіді «Так. Хочу ще!». Організатори вирішили дати можливість пройти курс більшій кількості підприємців, тож відтепер матеріали проєкту є у постійному вільному доступі в онлайн-школі ДІЯ.Бізнес. Також запущено telegram-канал «Гра в довгу», що працює без реклами.

«Те, що Київська школа економіки і Дія.Бізнес підтримали ідею та доклались до реалізації цього проєкту, дозволило нам зробити лекції змістовними, корисними і при цьому доступними широкому загалу підприємців, що розвивають свою справу. Плануємо продовжувати, адже в бізнесі треба грати в довгу», – коментує Валерія Вагоровська, керівний партнер сервісу Fondy, ініціатор та інвестор «Гри в довгу».
«Теми другого етапу розкривали ключові проблеми підприємців, із якими вони стикаються у період кризи, та включали матеріали про управління робочим капіталом, ефективне просування, категорійний менеджмент. Додатково ми обрали тему змін. Наприклад, чому відбувається опір змінам на рівні компанії та окремих співробітників та як його можна мінімізувати? Ми пропонували ознайомитися з двома підходами – Джона Коттера та Еліягу Ґолдратта. Адже змінюватися самому і міняти компанію – це найскладніші завдання», – прокоментував Володимир Стецик, віцепрезидент із бізнес-освіти Київської школи економіки.
«В рамках національного проєкту з розвитку підприємництва Дія.Бізнес ми продовжуємо активно допомагати підприємцям та підтримувати їх. Завдяки ініціативі «Гра в довгу» підприємці-початківці безкоштовно отримують корисні практичні знання для застосування в своїй бізнес-діяльності. Тобто фактично переможцями є усі учасники, а не тільки той, хто отримає грант на бізнес-освіту», – підкреслила заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан.

Деталі запуску третього етапу організатори анонсують в Telegram-каналі проєкту.

_________________________________________________________________________
Fondy – це платіжний сервіс, створений для великих та малих бізнесів, яким потрібно приймати платежі від клієнтів онлайн. Започаткована 2014 року, сьогодні Fondy – це міжнародна компанія з офісами в Україні, Великобританії, Ірландії, Польщі та Словаччині з командою профі з банківської, фінтех та e-commerce індустрій. Створює фінансові продукти для тих, хто хоче масштабувати свою справу. У січні 2021 року сервіс Fondy спільно з KSE та ДІЯ.Бізнес запустив навчальний проєкт «Гра в довгу» з метою надати українським підприємцям доступ до якісного освітнього контенту з бізнес-дисциплін та мотивувати до продовження навчання.


Немає коментарів: