суботу, 6 лютого 2021 р.

Життя актора





«Весь світ - театр.

У ньому жінки, чоловіки - усі актори.

У них свої є виходи, відходи,

І кожен не одну грає роль. » - писав, відомий всім, Вільям Шекспір.



Кожен одесит, хоч раз, але точно чув про «Театр на Чайній». Особливо цей театр популярний серед молодого покоління Одеси. Навіть не дивлячись на важкий для всіх локдаун, вистави були, хоч і не так часто, ніж зазвичай.



Але крім добре поставлених і пропрацьованих вистав, в театрі на Чайній також існують акторські курси, куди актори-початківці приходять покращувати і розвивати свої навички.



В понеділок, 25-го січня у випускників цих курсів відбувся звітний спектакль. Реєстрація на захід проводилася телефоном. Новачки вперше виступали перед великою аудиторією, але трималися професійно.

Акторів ділили на пари і вони показували коротенькі етюди, сцени вирвані з життя. Складалося враження, ніби ти знаходишся всередині конфлікту, адже підіймалися усім знайомі та близькі до душі теми – сучасних відносин.

 

Було висвітлено близько п’ятнадцяти – двадцяти різних моментів з історій життя сучасної молоді. Жарти, вищий рівень емоційності, життєві діалоги, повна залученість аудиторії та головне – природна гра акторів.

Тепер, новачки продовжать свій акторський шлях, але вже у ролі професіоналів.
В.Курянська, 
фото автора



Немає коментарів: