неділю, 28 лютого 2021 р.

Враження в подарунок



Скоро свято і тобі знову потрібно думати над подарунком для близької людини, але що дарувати тому в кого і так вже все є, або ж як виділитись серед інших та залишити по собі незабутні емоції?

У наші роки матеріальні сюрпризи потроху відходять на другий план та їх замінюють так звані «враження в подарунок». Це може бути спільний похід у квест, биття посуду задля емоційної розрядки чи купання з дельфінами. Для підбору найкращих ідей існують спеціалізовані компанії, які не тільки підбирають найбільш відповідний пропозиції, а й створюють їх індивідуально для кожного. Зароджувались подібні сервіси в Америці та згодом їх популярність поширилась й у Європу, саме тому деякі з них стали міжнародними та працюють в більшості країн світу. 
В Україні ж найпопулярнішим сервісом дарування незабутніх вражень вже декілька років є Bodo. На їхньому сайті можна знайти майже все, починаючи від дегустації вин чи кави на двох і аж до польотів на повітряній кулі. 
А якщо ви готові витратити трохи більше коштів тоді найпопулярніший американський сервіс Cameo ідеально підійде для вас. До нього долучена велика кількість світових зірок, улюблених артистів та інших селібрітіс. За декілька сотень доларів ви зможете замовити будь-яке відеопривітання від улюбленого артиста, запитати поради або ж просто написати e-mail з гарантованою відповіддю на нього. Такий подарунок стане по-справжньому незабутнім. Проте потрібно не забувати, що який би варіант ви не обрали найголовнішим все одно залишається ваша увага та любов які ніколи не залишаться непоміченими.
А.Пивоварова.


Немає коментарів: