середу, 13 січня 2021 р.

КОЛАБОРАЦІЇ, ЩО НАДИХАЮТЬ



Державний «Ощадбанк» і видавництво «BookChef» співпрацюють, щоб презентувати світу українською книжки «KEY MOMENTS IN ART» і «LOOKING AT PICTURES» в стилі contemporary art, запрошуючи всіх зазирнути за лаштунки сучасного мистецтва.

Завдяки підтримці Ощадбанк, українські читачі мають змогу долучитися до цікавої літератури, яка допоможе краще зрозуміти мистецтво і розглянути популярні в живописі сюжети й дивовижне розмаїття прийомів їх відтворення на полотні, і навіть приховані смисли й натяки.


Читач дізнається, що саме перетворює картини на шедеври світового надбання та як митці досягають досконалого балансу кольорів і форм, що справляє незабутнє враження на глядача. Описи картин, створених у різні епохи в різних країнах і зібраних у цих книжках, навчать вловлювати найтонші відтінки смислу, що ховаються в мистецьких образах на полотні, й отримувати істинне естетичне задоволення від розглядання живопису.

Ці книжки вже завоювали серця багатьох європейців завдяки простому і зрозумілому тексту, невеликому формату, логічній і цікавій подачі матеріалу, глибокому розумінню автором усіх нюансів. Висока якість виконання приємно здивує навіть найвибагливіших, адже навіть у такому незвичному для книг з мистецтва форматі, усі зображення відтворено із збереженням найменших деталей з поясненнями і маловідомими історичними фактами.

Завдячуючи колаборації видавництва «BookChef» і державного «Ощадбанк» кожен українець матиме змогу скористатися чудовою нагодою зробити життя приємнішим і яскравішим, адже книги «KЕY MOMENTS IN ART» і «LOOKING AT PICTURES» стануть в нагоді для всіх, хто прагне долучитися до прекрасного.


«Ці книжки вирізняються легкою і лаконічною подачею інформації. Так, у книжці «KEY MOMENTS IN ART» автор розповідає про 50 найзначущих подій, які вплинули на розвиток мистецтва. Автор книжки «LOOKING AT PICTURES», своєю чергою, допомагає побачити в картинах те, що найкраще розкриває сенс картини, допомагає зрозуміти глибинний задум митця.», — розповідає Катерина Дем’янчук, керівниця видавництва BookChef.

«Ощадбанк популяризує мистецтво у своїх маркетингових комунікаціях протягом тривалого часу. Особливо це стосується напряму преміум-банкінгу, гаслом якого є вислів «Сучасний банк як мистецтво». Теми сучасного мистецтва ми використали в дизайні нашого сайта для преміум-клієнтів та в оформленні преміум-зон, а репродукція роботи «Кінь. Ніч» Анатолія Криволапа прикрасила платіжні картки Ощадбанку. Новий проект Ощаду з видавництвом BookChef – це спроба наблизити українців до найкращих взірців образотворчого мистецтва, зробити світові шедеври більш зрозумілими для читачів цих книг. До речі, клієнти нашого банку отримують такі книжки разом з преміальними картками», — відзначає директорка департаменту маркетингу Ощадбанку Олена Ковальська.


Про Ощадбанк


Ощадбанк — провідний український універсальний комерційний банк, 100% акцій якого належать державі. Він має найбільш розгалужену мережу установ та надає послуги більш ніж 7 мільйонам клієнтів: фізичним особам, підприємства малого і середнього бізнесу, а також найбільшим компаніям України приватної та державної форм власності. Протягом п’яти років Ощадбанк очолює рейтинг «50 провідних банків України» від Financial Club.

Про BOOKCHEF

BookChef — видавництво світових бестелерів Ювала Ноя Харарі, Мішель Обами, Камерон Діаз, Біла Клінтона, Іцхака Адізеса, Лю Цисіня та інших відомих письменників. Ми мріємо, щоб важливих книжок у вашому житті ставало більше, тому уважно обираємо не лише книжки, а й людей, які над ними працюють. Фантастику перекладають фани жанру, а книжки для підприємців редагують фахівці з бізнесу. Адже лише коли людина живе темою, ви отримуєте глибокий, емоційний і якісний текст. Ми робимо все це, щоб сфокусувати вашу увагу на головному — на відповідях, заради яких ви читаєте наші книги. BookChef — книжки, що формують особистість.



Немає коментарів: