середу, 11 листопада 2020 р.

Один тур до реваншу?



"Імперці", які сплять й мріють побачити південь в "русском" мире зробили дуже суттєву заявку на місцевих виборах у Миколаєві. Явка склала лише 32% учасників голосування. А отже? 

Кандидат в міські голови від ОПЗЖ, навкруги якого точилось багато очних й підкилимних баталій, Влад Чайка отримує 2 результат. Щоб не казали "поплічники" президента по партії ("баба робоча, корабельна сосна"), але старший за віком та консервативний електорат не симпатизує гендерній рівності. Домбровська очікувано "пролетіла" повз другий тур.

Що відбулось?

А як раз - нічого. До урн голосування дисципліновано прийшли глядачі "промосковського телевізора", який підказав миколаївським бабусям знайоме прізвище Чайка. А ще коли молоді люди, та середній вік з різних причин не опинились на дільницях, результат був дуже прогнозований.

ЄС ледве "заходить" в міськраду та залишається там чи не єдиною суто проукраїнською партією. Інших демократів-патріотів в представниьких органах Миколаївщини немає. І це немала проблема. Бо за 30 років незалежності українського світу на Півдні не встановлено. Хто його буде будувати? Поки всі побачили, що кадри Зеленського, які розсілись по кабінетах держорганів зголосились працювати точно не на національну ідею. Тому з огляду та майбутній склад представницьких органів місцевої влади, можна спрогнозувати подальші сепаратиські  дії. Ті ж самі персони, що "служили" під час Майдану тодішній владі, як голова ОДА Ніколенко(2014), зараз кував результати як керівник штабу кандидата Чайки. Корупційні зв'язки й статки місцевої владної еліти й силовиків стали більш надійним "упором" для реваншу екс-регіоналів. Маніпуляторам з ОПЗЖ  тільки й сталось трохи "підіграти" на старій сопілці "невдоволення владою", як люмпен-пролетарії та їх потомки проголосували "як треба". А стрій патріотів як ніколи - порідшав. Дві раптові смерті в серпні 30-тирічних яскравих бійців місцевого майдану й волонтерів східного фронту, залишаються запитанням. Як і відсутність вироків організаторам репресій 2014-го. 

Спитайте по районах області: представників центральної влади  рахуєте борцями за Україну? Багато інформації до роздумів Держслужбі можна почути. Тільки здається, що влада Зеленського навмисно відбирає, та надсилає на Миколаївщину все більш негідні кадри. У майже призначеного на голову ОДА пана Кіма не буде часу на "тихе життя", якщо він не підтримає державницьку позицію. В тому сенсі, що її чітко проартикулює ДО виборів міського голови Миколаєва 22 листопада. Під загрозою - колаборація з київською владою міських еліт, яка  може закінчитись. Результат "Слуги народу" на Миколаївщині - перша тому ознака.

В.Інгульский.



Немає коментарів: