пʼятницю, 18 вересня 2020 р.

Триває конкурс читацьких відгуків «Замовте слово про книгу»

 


Триває конкурс читацьких відгуків «Замовте слово про книгу». Цьогоріч до конкурсу долучилось багато студентської молоді з різних вищих навчальних закладів міста Одеси.

В рамках конкурсу читацьких відгуків «Замовте слово про книгу» співробітники Одеської національної наукової бібліотеки проводять огляди виставки «Кращі книги України 2019-2020». На виставці представлені книги-переможці різноманітних міжнародних та всеукраїнських премій: Національної премії України імені Тараса Шевченка, Міжнародної літературної премії імені Миколи Гоголя «Тріумф», Міжнародної літературної премії імені Григорія Сковороди «Сад божественних пісень», Книга року BBC, Літературна премія Європейського Союзу, Нобелівська премія з літератури.




До вашої уваги пропонується найкраща сучасна дитяча література та література для дорослих, художні романи та наукові праці, збірники поезій та мистецькі альбоми, тож кожен може знайти те, що йому до смаку, і взяти участь у конкурсі. Читайте, оцінюйте кращі видання України!

До конкурсу долучились студенти та аспіранти Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д. Ушинського, Одеського національного університету імені І.І. Мечникова, курсанти Одеського державного університету внутрішніх справ, Одеського професійного ліцею морського транспорту.

Приходьте на виставку за новими враженнями, бібліотека зустріне вас затишною атмосферою, тут поговорять про сучасні книжкові новинки - зустрічаємось вже зараз. Розповідайте про книжки друзям, читайте залюбки!

За умовами конкурсу, що проводиться в рамках Всеукраїнського дня бібліотек, відгук необхідно відправити до 24.09.2020 року поштою на адресу: 65023, м. Одеса, вул. Пастера 13, або на електронну адресу: onnb.div@gmail.com з приміткою «конкурс відгуків».




Немає коментарів: