пʼятницю, 28 серпня 2020 р.

В Херсоні можуть з'явитись нові тролейбуси




27 серпня о 14.00 на електронній платформі закупівель ЄБРР – Client E-Procurement Portal (ECEPP) оголошено тендер 10 000 000 євро на закупку 50 тролейбусів, супутнього обладнання та запасних частин.
Окрім 10 000 000 євро кредиту, який наданий на 13 років, та завдяки якому в місті з’явиться 50 нових тролейбусів з низькою підлогою, автономним ходом та кондиціонерами Херсон отримає близько 2 000 000 євро безповоротних та безвідсоткових грантових коштів:

Інвестиційний грант 1 500 000 євро на модернізацію тролейбусної інфраструктури і розширення контактної мережі, а саме реконструкцію тягових підстанцій, розширення контактної мережі у мікрорайонах Таврійський та Корабел тощо.

Грант 460 000 євро на оплату консультантів в рамках реалізації проєкту.

Грант 150 000 євро на розробку плану сталої міської мобільності, розробку якого французька компанія «Egis» вже почала 9 липня поточного року. План сталої міської мобільності міста розглядає не лише питання організації руху транспортних засобів, його економічної та логістичної ефективності, але й концентрується на потребах жителів міста, щоб будь-яке пересування по місту стало для кожного херсонця максимально зручним та комфортним. В стратегічному документі будуть гармонійно поєднані потреби пішоходів, велосипедистів, автомобілістів, користувачів громадського транспорту основі кращих європейських практик, міжнародних стандартів та унікальних особливостей міста Херсон.

Довідка.

Тендер оголошено на порталі електронних закупівель ЄБРР – Client E-Procurement Portal (ECEPP), на якому клієнти банку здійснюють електронні закупівлі на товари, роботи та консультаційні контракти, відповідно до політика та правила ЄБРР щодо закупівель.

Контракти, що фінансуватимуться за рахунок кредитних коштів ЄБРР підпадатимуть під політику та правила закупівель ЄБРР і будуть відкриті для фірм з будь-якої країни. Надходження від позик ЄБРР не будуть використовуватись з метою будь-яких платежів особам або організаціям за будь-який імпорт товарів, якщо такий платіж або імпорт заборонено рішенням Ради Безпеки Організації Об’єднаних Націй, прийнятим відповідно до глави VII Статут Організації Об’єднаних Націй або законами країни покупця.

Відповідно до правил закупівель, ЄБРР висуває дуже жорсткі вимоги – усі учасники процесу повинні дотримуватися високих стандартів ділової етики в ході проведення торгів та на всіх етапах реалізації проекту. Існує кваліфікація заборонених дій, таких як «змова», «обструкційні дії», «нецільове використання грошей банку», «шахрайство». Будь-який факт таких дій призводить до закриття проекту та отримання «чорної мітки» усіма учасниками проекту, що є показовим маркером для інвесторів і фондів.
https://transport.ks.ua


Немає коментарів: