вівторок, 11 серпня 2020 р.

46 українських університетів та організацій отримають доступ до 9 млн євро в рамках Програми ЄС Erasmus+


46 університетів та інших організацій з України візьмуть участь у 10 проєктах та отримають доступ до 9 млн євро для розвитку свого потенціалу у межах Програми ЄС Erasmus+.

Про це повідомляє Національний Еразмус+ офіс в Україні

Основна мета проєктів – розбудова потенціалу у сфері вищої освіти. Загалом, у конкурсі перемогли 164 проєкти. 10 проєктів, в яких братиме участь Україна, спрямовані на модернізацію освітніх програм із соціальних наук та інженерії, охорони здоров’я і навколишнього середовища; модернізацію врядування закладів вищої освіти; зміцнення зв’язків системи вищої освіти з економічним і соціальним середовищем.

«Європейський Союз підтримує велику кількість проєктів Erasmus+ для просування та впровадження освітніх реформ, зміцнення міжнародного співробітництва, підвищення працевлаштування фахівців та розвитку інновацій. Однак, на мою думку, головна мета Програми Erasmus+ – об’єднати людей з усього світу», – наголосив посол Матті Маасікас, голова Представництва ЄС в Україні.

Проєкти-переможці та результати конкурсу 2020 року, оголошеного Виконавчим агентством із питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (ЕАСЕА) Європейської Комісії, можна переглянути за посиланням. Новообрані проєкти розпочнуть свою діяльність із листопада 2020 року або із січня 2021 року.


Немає коментарів: