четвер, 23 липня 2020 р.

Увага, конкурс для медіа

Міжнародний благодійний фонд “Альянс громадського здоров'я” запрошує представників національних та регіональних ЗМІ взяти участь у Всеукраїнському конкурсі матеріалів з актуалізації проблематики сучасної наркополітики України. Подати заявку можуть автори/ки, які опублікували (або видали в ефір) тексти/сюжети з 1 січня по 13 листопада 2020 року.

Для участі у конкурсі необхідно внести дані про розміщений матеріал у реєстраційну форму за посиланням: https://forms.gle/QxAmGd6KSpup8vxZA

Цей захід має на меті підвищити поінформованість та обізнаність населення щодо сучасних методів профілактики та лікування наркозалежності, зокрема наголосити на розширенні мережі сайтів замісної підтримувальної терапії, збільшенні доступу до державної програми з профілактики ВІЛ/СНІДу, гепатитів, туберкульозу для наркозалежних.

Компетентне журі визначить по одному переможцю в категоріях “Телебачення та радіо”, “Друкована преса”, “Інтернет-видання”, “Блогінг”. Автори/ки найкращих матеріалів отримають відповідні дипломи та матеріальне заохочення. Переможцю/ниці у кожній категорії передбачена грошова винагорода в розмірі 5 000 грн. Також конкурс передбачає окремі відзнаки, наприклад, за цикл матеріалів чи створення спецпроєкту з тематики конкурсу.



Більше інформації на сайті МБФ “Альянс громадського здоров'я”: https://bit.ly/2Zs4CVv


Немає коментарів: