четвер, 30 квітня 2020 р.

Екологічний марафон #30днівЕКОкниги

Однією з найбільших проблем сучасного людства є екологічний стан довкілля. Тому, з 1 по 30 квітня 2020 р. Миколаївська обласна бібліотека для дітей ім. В.О. Лягіна ініціювала і провела інформаційний екологічний марафон #30днівЕКОкниги. На сторінках бібліотеки в соціальних мережах Facеbook і Instagram було розміщено понад 100 постів на тему екології.

Це були: екоказки, рекомендаційні списки екокниг, буктрейлери, фотосети, розповіді про природні парки Миколаївщини, корисні екозвички та ін. А, головне, до нашої акції приєдналося багато читачів. Вони надіслали свої світлини, малюнки, розповіді про власний досвід охорони довкілля. Також в марафоні взяли участь бібліотеки для дітей Миколаївської області: Братська районна бібліотека для дітей і Новоодеська районна бібліотека для дітей.

Еко марафон набрав шалених обертів, адже географія його поширилася і за межі області. Долучилися не тільки бібліотеки сходу і заходу України, але його учасниками стали діти з гуртків української мови Польщі, які надіслали свої творчі роботи на екологічну тему. екологічний марафон #30днівЕКОкниги пройшов вдало та яскраво!

Сподіваємось, що нові навички, знання по екології допоможуть нашим маленьким читачам і дорослим сформувати свою екологічну культуру, і ми разом зробимо наш світ кращим!


Немає коментарів: