суботу, 21 березня 2020 р.

Дивіться фільми-номінанти на Четверту Національну Кінопремію «Золота Дзиґа» легально онлайн

18 березня Українська Кіноакадемія оголосила список номінантів на Четверту Національну Кінопремію «Золота Дзиґа». Цього року її вручатимуть у 23 номінаціях. У найбільшій кількості категорій представлені драма Нарімана Алієва «Додому» (11), комедія Антоніо Лукіча «Мої думки тихі» (9) та мюзикл «Гуцулка Ксеня» Олени Дем'яненко (9). Переможців Четвертої Національної кінопремії «Золота Дзиґа» буде названо 28 квітня на церемонії, що відбудеться в онлайн-форматі.
Частина стрічок-номінантів уже доступна для онлайн-перегляду на платформі OLL.TV – через ситуацію з поширенням у світі коронавірусу COVID-19 автори закликають підтримувати національний кінематограф домашніми легальними переглядами.

Наразі переглянути онлайн можна:

«Додому» – номінація на премії за найкращий фільм, режисерську роботу, художника-постановника, сценарій, операторську роботу, чоловічу роль, чоловічу і жіночу ролі другого плану, монтаж, звук, дизайн костюмів.

«Мої думки тихі» – номінація на премії за найкращий фільм, режисерську роботу, художника-постановника, сценарій, чоловічу і жіночу ролі, жіночу роль другого плану, монтаж, звук. Стрічка буде доступна онлайн з 25 березня.

«Фокстер і Макс» – номінація на премії глядацьких симпатій, за найкращий грим, монтаж, дизайн костюмів та візуальні ефекти.


«Вулкан» – номінація на премії за найкращий фільм, режисерську роботу, сценарій, операторську роботу, чоловічу і жіночу ролі, чоловічу роль другого плану та звук.


«Крути 1918» – номінація на премії глядацьких симпатій та за найкращу чоловічу роль другого плану.


«Людина з табуретом» – номінація на премії за найкращу пісню та найкращий документальний фільм.


Онлайн також доступні фільми-лауреати та номінанти «Золотої Дзиґи» минулих років: «Брама» , «Кіборги», «Гніздо горлиці», «Чужа молитва» «Дике поле» , «Герой мого часу», «Міф», «Стрімголов» , «Тепер я буду любити тебе» та з 1 травня «Коли падають дерева».


Дивіться добірку українського кіно на OLL.TV – провідному українському легальному сервісі інтернет-телебачення.



Немає коментарів: