середу, 4 березня 2020 р.

Миколаївські тхеквондисти завоювали три золоті медалі на Чемпіонаті в Одесі


Відкритий Чемпіонат Одеської області з тхеквондо ВТФ провели 29 лютого 2020 року в Одесі. Організатор заходу, старший тренер чоловічої збірної команди України з тхеквондо ВТФ Віктор Подолян розповів, що в змаганнях взяли участь 150 спортсменів із 10-ти команд. Віктор Подолян зазначив:

Хочу подякувати всім спортсменам і тренерам із Миколаєва, Дніпра, а також із Молдови й Придністров’я, які приїхали підтримати Чемпіонат Одеської області.

За словами президента Миколаївської обласної федерації тхеквондо Григорія Хозяінова, головна мета цих змагань - популяризувати тхевондо на Півдні України. 


Тренер Григорій Хозяінов зазначив:

Тхеквондо - це потужна робота. Тхеквондист повинен мати добру загальну і спеціальну фізичну підготовку та оптимальний арсенал ефективної техніки. Участь у таких змаганнях, які організували в Одесі, є важливою для подальших досягнень тхеквондистів, бо це сприяє підвищенню рівня фізичних якостей. Також спортсмени вчаться технічно відшліфовувати ударні комбінації.

Тренер команди Тирасполя Олег Бєлобородов зауважив:


З Тирасполя приїхали дев’ятеро спортсменів. Для наших тхеквондистів - це можливість стати сильнішими й ще раз переконатися: коли ти падаєш і піднімаєшся знову й знову – ти ростеш. З цією ж метою плануємо взяти участь у відкритому Всеукраїнському турнірі з тхеквондо ВТФ «Кубок Причорномор’я», що відбудеться в Миколаєві в травні 2020-го року.

Учасник змагань Макар Салаур розповів:


Більшість боїв були видовищними та з високою емоційною напругою спортивної боротьби. Часто перемогу спортсмени здобували в останні секунди з перевагою в один бал. Я також свій перший бій виграв із перевагою в один бал. А наступний бій виграв мій суперник із перевагою в один бал. Але я зрозумів, що в моїй голові немає програшу. Бо я вже знаю, як перемагати. Я зрозумів, як важливо перебувати в стані рівноваги, щоб здобути нові можливості й продовжувати процес зростання.


Миколаївських спортсменів до участі в змаганнях підготували тренери Григорій Хозяінов та Павло Жуковський. У різних вікових категоріях перемогу здобули:


Юніори:


Недужко Михайло - 1 місце




Кадети:


Сломов Нікіта - 1 місце

Салаур Макар - 3 місце

Лисенко Данііл - 3 місце

Дьомін Михайло – 3 місце

Нікітін Нікіта – 3 місце


Юнаки:


Титенко Ілля - 3 місце

Тюрдєєва Віра - 3 місце

Хода Михайло - 3 місце

Масалов Олексій - 3 місце

Оксанич Данііл - 3 місце



Молодші юнаки:


Кравченко Станіслав - 1 місце.




Тетяна Бакоцька.


Немає коментарів: