пʼятницю, 21 лютого 2020 р.

Людяність перевіряє собака

Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії представляє виставу "Сільвія" - п'єса американського драматурга Альберта Герні молодшого в перекладі Богдана Головченко; режисер-постановник: заслужений артист України Сергій Чверкалюк. І хоча вона поставлена для малої сцени, виконавці всі як один - співаючи. Тим більше цікавості викликає. Як в драмі будуть поводитись улюблені актори, зазвичай зайняті в оперетах та мюзиклах?
З вересня не було квитків на виставу...
В лютому - знайшов пару. Подивився.
Браво! Дякувати випадку дивився разом з режисером, тому перші емоції дістались пану Сергію. Добра зроблена робота. Як могло бути по іншому, коли за справу беруться заслужені артисти України - Ірина Бубенко, Андрій Дерек та Олександр Щесняк. Але й виконавці жіночих ролей Яна Артеменко та Олександра Студзінська не випали з ансамблю, навіть більше! Саме Олександра - перевтілилась так точно, що складалось враження що по залу носиться рудий пудель...
А все для того, щоб глядач не просто відчув конфлікт подружжя, а зробив висновки. матеріал цього популярного американського драматурга у виконанні миколаївців став справжньою перлиною репертуару гідної перевірки найвимогливішим фестивалем. Ну й нашої уваги.
Дивимось - стаємо людьми!
В.Інгульский, 
фото Б.Головченко


Немає коментарів: