пʼятницю, 3 січня 2020 р.

Тепла зима - Кавун принесла

Ми радіємо кожному свіжому прояву громадянської журналістики. Пильнуємо за кожним таким новим проєктом. Дуємо на воду перші 100 днів. Але наприкінці року в давнішній "столиці губернії" - Херсоні народилось нове видання Кавун.Сіті! Ох не марно ми з Юрком Антощуком з місцевого Фонда «Об’єднання» проводили Школи гіперлокалмедіа. Далі пряма мова: "Наш день народження - 17 жовтня: саме в цей день вийшла перша публікація на сайті kavun.city

Дякуємо щиро Дементій Білий, Александр Билинский та Евгений Фролов і чарівній "Або" - Проект розвитку локальної журналістики! От чесно: ми давно не бачили такої дружньої команди, яка готова допомогти завжди і підтримати! Ви класні!
Цього року ми поїхали обмінятись досвідом роботи ЗМІ у Німеччині завдяки ІРРП - Інститут розвитку регіональної преси. Їхали ще як "Херсонський вісник" - приїхали вже Кавун.Сіті...
Напередодні нового року ми дізнались, що отримали ще й підтримку Internews Ukraine! І плідно попрацювали з нашими новими друзями-менторами Михайлина Скорик (Михайлина Скорик-Шкарівська) та Anatoliy Martsynovski! Тому ми станемо ще цікавішими, бо у нас же й виходу іншого немає.
За два з половиною місяці роботи Кавунчик зібрав 45 тисяч відвідувань своїх 170 матеріалів! І це лише станом на сьогоднішній ранок(31.12). У нас навіть з'явились наші перші рекламодавці і вже є заявки на січневу рекламу! Ми стараємось писати те, що актуально, подобається, легко і незвично - навіть коли теми важкі. Ми дуже раді, якщо нам це вдається!
Ми стали партнерами конкурсу «Кращий студент України» на Херсонщині. Катерина Білоконь, ти чарівна! А ще - підтримали інформаційно Книжковий Миколай. Незабаром ви побачите нас і на 9-му вже конкурсі кращих блогерів Херсонщини.
Ми щиро дякуємо всім, хто був з нами цього року і забираємо вас в рік наступний! Хай 2020-й буде плідним, щасливим, насиченим чудовими подіями, а головне - українським у всьому! Ми любимо наш Херсон і Херсонщину, ми любимо наш Крим і віримо у те, що мир ціною Перемоги в нашій Україні - вже недалеко. Із прийдешніми вас святами! Ми лишаємось в ефірі".
Нам залишається побажати новому виданню й непересічній Євгенії Вирлич, яка авторка тексту що ми навели вище, та редакторка - наснаги та вдачі! Журналістика - змінюється, походом змінює світ. Херсон медійний давно не дивував! І яка назва?..
І так, ми будемо раді, якщо вам вдасться пропрацювати років 10!
В.Головченко.


Немає коментарів: