неділю, 15 вересня 2019 р.

Миколаївська тхеквондистка завоювала "бронзу" Чемпіонату Європи в Швеції

Тхеквондистка з Миколаєва Марія Лабузова стала бронзовою призеркою Чемпіонату Європи з тхеквондо WT серед молоді до 21 року, який провели в місті Гельсінгборг (Швеція) з 5 по 8 вересня 2019 року. Президент Миколаївської обласної федерації тхеквондо Григорій Хозяінов розповів:




7 вересня Марія Лабузова завоювала бронзову медаль на Чемпіонаті Європи (вагова категорія до 62 кг). У першому бою з рахунком 30:1 Марія перемогла суперницю з Данії. Потім на «золотому» балі з рахунком 3:0 виграла бій у іспанки. У чвертьфіналі з рахунком 19:13 виграла бiй у суперницi з Франції. Але в півфіналі поступилася спортсменці з Турції.

Окрім Марії, учасницею Чемпіонату Європи серед молоді в складі Збірної України з тхеквондо стала Єлизавета Коптєва (вагова категорія до 73 кг). Участь миколаївських спортсменів у Чемпіонаті Європи відбулася за підтримки голови громадської організації «Миколаїв — єдина родина» Владислава Чайки.




Всього українські тхеквондисти завоювали 2 золоті й 3 бронзові медалі, третє місце в заліку серед чоловіків та третє місце в загальнокомандному заліку серед 36 країн.

Нагадаємо, миколаївська тхеквондистка Марія Лабузова стала срібною призеркою Чемпіонату Європи з єдиноборств серед студентів EUSA Combat Championships, який провели в Загребі (Хорватія) з 31 липня по 3 серпня 2019 року.




Немає коментарів: