понеділок, 3 червня 2019 р.

Понад 100 фільмів за 9 днів: Одеський міжнародний кінофестиваль запрошує на свій ювілей 12-20 липня!


Поспішайте придбати Фестивальний абонемент 10-го ОМКФ за 1800 грн, адже їх залишилося не так багато! Ціна буде актуальною до закінчення ОМКФ — 20 липня

Незабутні дні в атмосферній Одесі, можливість побачити більше сотні найкращих фільмів впродовж 9-ти фестивальних днів, майстер-класи та творчі зустрічі зі світовими зірками, серед яких актриса Роуз Макгоуен та британський режисер Майк Лі, найяскравіші вечірки — все це подарує вам Фестивальний абонемент!

З 12-го до 20-го липня Фестивальний абонемент дає можливість відчути себе справжнім арбітром ювілейного ОМКФ. Адже саме глядачі обирають найкращі фільми Міжнародної та Національної конкурсних програм, які за результатами голосування отримують головні нагороди фестивалю.



Цьогоріч глядачів ювілейного ОМКФ очікує ще більше ексклюзивних прем’єр зарубіжних та українських фільмів, зіркових гостей, майстер-класів від провідних світових кінопрофесіоналів, а також традиційний грандіозний open-air кіноперформанс на Потьомкінських сходах — легендарної стрічки “Козаки” виробництва MGM у супроводі симфонічного оркестру.



Вже традиційно всі власники Фестивальних абонементів візьмуть участь у програмі лояльності ОМКФ. Приємні знижки та бонуси в ресторанах і кафе Одеси чекають на кожного, хто придбає Фестивальний абонемент.



Ознайомитися з усіма можливостями Фестивального абонемента та придбати його за ціною 1800 гривень можна на сайті фестивалю: https://oiff.com.ua/viewers/festival-pass.html



Побачимось в Одесі з 12-го до 20-го липня!


Немає коментарів: