четвер, 30 травня 2019 р.

Путівник Odesa region made in Ukraine


Автор ідеї регіональних туристичних путівників України - Юлія Савостіна, сьогодні в Одеському художньому музеї презентувала Odesa region travel guide. Її давня візія - поширювати світом інформацію про Україну та українців отримала втілення в ілюстровані англомовні путівники про найбільш туристично привабливи
регіони. З'явились: Львів,




Карпати, Одеса. Локальним автором виступив О.Бабич, який ніжками з туристами щодня ходить "трудой-сюдой" по Одесі та околицям.
Ще однією "родзинкою" путівника є те, що всі світлини зроблені місцевими авторами, хто телефоном, хто професійною камерою. Їх призвищами вказані наприкінці.Весь немалий наклад видано на гарній англійській мові й реалізується від Нью-Йорка до Харкова. Українськи книгарні та турістичні інформаційні центри розповсюджують Odesa region travel guide.
Про історію, архітектуру, легенди, українську Одесу, та міста де можна знайти шикарни наїдки розповідає книжка. Багато практичної інформаціі яку потребує турист в місті на березі Чорного моря, а також в Бесарабіі та при Дунаї, зокрема - віноробні господарства й ресторани.

С.Лиманов.



Немає коментарів: