вівторок, 21 травня 2019 р.

Інтенсив для юристів медіа

Центр демократії та верховенства права розпочав відбір на Міжнародну літню школу медійного права. Це - інтенсивний тритижневий навчальний курс для юристів, і ключовими його темами є свобода слова та інформації, захист честі, гідності та ділової репутації, діяльність медіа, регулювання телерадіомовлення та інтернету.

Курс розрахований на юристів, робота яких пов’язана з питаннями свободи слова, свободи інформації чи медійного права. Подати заявку можуть юристи, які працюють у ЗМІ чи консультують журналістів, юристи громадських організацій,
органів влади, адвокати. Також заявки приймаються від студентів старших курсів (починаючи з 3 курсу) і випускників, зацікавлених у тематиці Літньої школи.


Ми проводимо навчання за класичним університетським принципом, поєднуючи лекції з семінарами, і акцент робимо як на фундаментальній теорії (до прикладу, змісті ідеї свободи слова), так і на практиці (наприклад, судових справах за участі ЗМІ).

Так, попередня, XIV школа, включала 38 лекцій. Викладачами школи є експерти з медійного права, юристи-практики та представники міжнародних організацій (зокрема, Ради Європи та ЄСПЛ).


Запрошуємо вас подавати заявки на участь у Міжнародній літній школі медійного права та рекомендувати її іншим. (форма заявки за посиланням)


Детальніше про Літню школу читайте за посиланням: https://cedem.org.ua/events/xv-international-media-law-summer-school/


У випадку запитань, Ви можете звернутися у Центр демократії та верховенства права за електронною поштою edu@medialaw.kiev.ua чи за телефоном +380(44) 3832044.


Немає коментарів: