вівторок, 26 березня 2019 р.

Сезон "полювання" за інвестиціями розпочинається

У миколаївців з'явилась можливість отримати півмільйона для запуску власного стартапу!!!

Якщо ти зацікавлений/на, приходь на конференцію Екосистема інноваційних проектів: підтримка та кейси.
КОЛИ? 27 березня 2019 року о 10:00.
ДЕ? Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека
Під час конференції будуть презентовані можливості для розвитку і створення стартап проектів, а також буде презентовано Фонд підтримки винаходів Мінекономрозвитку.
Розмір фінансової підтримки від Фонду на 2019 рік становить 100 000 000 грн. На один стартап проект можна буде отримає півмільйона грн.
Також учасники заходу зможуть дізнатися про можливості від Інноваційний кластер RInnoHub Регіональний інноваційний HUB, розглянуть успішні історії реалізації інноваційних проектів, на прикладі Briolight - Бриолайт - инновационная производственная компания, дізнаються більше про соціальне підприємництво та краудфандінгом завдяки платформі МрійДій(Миколаїв) i SIPstarter (Одеса).
У другій частині заходу учасники ознакомяться з можливостями залучення інвестицій в бізнес від Державна інноваційна фінансово-кредитна установа(SFII), а також про пошук партнерів і інвестицій в Німеччині MP-Eastern Europe
Захід організовано КУ Агенція розвитку Миколаєва та Інноваційний кластер RInnoHub Регіональний інноваційний HUB за підтримки Державна інноваційна фінансово-кредитна установа(SFII), Миколаївська міська рада, Платформа МрійДій, Миколаївська обласна державна адміністраціята Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

Реєстрація обов’язкова: https://forms.gle/EmqpExUkMyJkNTHQ6


Немає коментарів: