понеділок, 18 березня 2019 р.

УКУ МАНДРУЄ В ПОШУКАХ НАЙКРАЩИХ ВСТУПНИКІВ КРАЇНИ

18 - 19 березня 2019 року в Миколаєві адміністрація Українського Католицього Університету відвідає найуспішніші миколаївські школи та проведе відкритий захід разом із УАЛ-Миколіїв в рамках проекту «УКУ у Турі».
Відкритий захід відбудеться 18 березня в УАЛ-Миколаїв за адресою просп. Богоявленський 319А о 18:30. В рамках заходу буде проведена відкрита лекція релігієзнавця та національного спікера УАЛу Романа Назаренка ( «Історія про Аладдіна: те чого ми не бачимо»).
Окрім презентації навчальних програм, команда рекрутингу УКУ підготувала для школярів особливу пропозицію: конкурс відео-візиток «Я – 2021». У рамках конкурсу, адміністрація університету пропонує школярам 8-10 класів записати коротке мотиваційне відео про свої плани на майбутнє. Найбільш вмотивовані школярі отримають квиток на День Відкритих Дверей УКУ, що відбудеться 06 квітня.

Проект «УКУ у Турі» реалізується командою Відділу Рекрутингу УКУ задля поширення інформації про можливості навчання, розвитку та реалізації амбітних вступників в УКУ.

Нагадуємо, що команда «УКУ у Турі» вже побувала у Полтаві, Харкові, Києві, Луцьку, Івано-Франківську, Чернівцях та Рівному під час попередніх трьох турів.

* * *

Якщо у вас є пропозиції, ідеї чи бажання запросити УКУ до вашого навчального закладу - звертайтеся до керівника проектів та програм Відділу Рекрутингу Остапа Мачинського (електронна пошта machynskyy@ucu.edu.ua, моб. (095)59 11 524)


Немає коментарів: