понеділок, 4 лютого 2019 р.

Велосипедом на роботу, навіть в лютому

Вже цього тижня - стартує міжнародна акція "На роботу на велосипеді", а це означає, що люди по всьому світу будуть крутити педалі в сторону роботи, навчання, у справах і доведуть, що велосипед - відмінний транспорт для пересування в будь-який час року!
На сайті акції з губернії ми помітили тільки Херсон (3 людини). А тим часом найбільше зареєструвалось прихильників екологічного транспорту з Денвера, США(923 людини -1 місце), Монреаля - 163, Познані - 115, С-Петербург - 52, Москва - 44, Оулу, Суомі-43, Тбілісі-43! Порівняйте температуру в містах.

Херсонців та гостей міста на Дніпрі запрошують " 8 лютого  з 7:30 до 9:00 на пл. Свободи! Будемо заряджатися позитивом перед роботою! Пригостимося гарячим чаєм і поговоримо про користь і зручність велосипеда в місті. Кожен з учасників зможе поділитися досвідом їзди в зимову пору року і особисто дізнається, як виглядає акція "Велосипедом на роботу"
Обов'язково розкажіть про цей захід своїм друзям і колегам! Таким чином, ви допоможете зробити цей день ще більш масовим і велосипедним!"
Подивитись на сміливих, мабуть, прийде багато!
В.Інгульский.


Немає коментарів: