пʼятницю, 28 грудня 2018 р.

Херсонскі блогери, самі блогери

27 грудня відбулось нагородження кращих блогерів Херсонщини за підсумками VIII Конкурсу блогерів та громадських журналістів, який проводиться з 2011 року. Простим голосуванням “лайками” – так само, як і в улюблених блогах – читачі обрали найкращих у різних категоріях.
В номінації “Відкриття року” перемогла група “Історія Нововоронцовського краю” (засновник — Андрій Селецький). Група створювалась на ентузиазмі та любові до рідного краю. Зрештою ми отримали чудовий ресурс, де можна почитати багато цікавого про Нововоронцовку та її околиці. А все починалось із купівлі унікальної печатки Золотобалківського земського суда. Також була відзначена ще одна група “Каховська медицина” (засновник — Тетяна Паршикова). Це також нова група, яка втім швидко набрала підписників та прихильників і сьогодні є одним із найкращих херсонських ресурсів про медицину. Тут можна прочитати не лише каховські новини медицини, а й загальнохерсонські та загальноукраїнські. Дуже важливим є той факт, що адміністрація групи завжди відкрита до спілкування.

В номінації “Кращий блогер в Twitter, Facebook, Instagram” – блог від імені японської собаки (порода — акіто) Кіміко Такара, блог від імені кота Тайсона та серія публікацій Ірини Саліхової #БлогВзрослойВетрянки.

В номінації “Кращий фото-відео блогер” перемога дісталась фотографу Олександру Корнякову.

В номінації “Амброзія року” диплом переможця отримав Костянтин Капошилін, який вчасно звернув увагу громадськості на незаконну вирубку дерев для встановлення білборду. До речі, Херсонський міський голова пообіцяв, що білборд приберуть, але поки що обіцянку не виконано. За словами Костянтина, міська влада має строк до кінця січня.
В номінації “Блогер-винищувач” минулого року номінантів взагалі не було, а от 2018 року переміг Роман Завгородний. Саме він влітку 2018 року шукав, звідки в Херсоні з’явився незвичайний сморід. Роман розповів, що за результатами вдалих пошуків тепер правоохоронцями проводиться розслідування щодо діяльності птахофабрики “Авангард”.

Топ-блогером 2018 року за рішення журі став начальник Патрульної поліції Херсонської області Константин Дронгаль. Його відзначили за ведення Instagram-акаунту та відкритість до спілкування.Е.Вирлич.
http://visnik.ks.ua/krashi-blogery-hersonshyny/


Немає коментарів: