вівторок, 7 серпня 2018 р.

Герой мого часу: офіційний постер

Презентуємо офіційний постер сатиричної комедії Тоні Ноябрьової «Герой мого часу». Світова прем'єра фільму відбулася на Одеському міжнародному кінофестивалі, де Тоня Ноябрьова отримала нагороду за найкращу режисуру в Національному конкурсі.



Головний герой фільму Жорік мріє підкорити столицю. Його ваблять дорогі магазини, модні галереї та «європейські цінності», але поки що він живе у світі пивних кіосків, дешевих атракціонів і брудних під'їздів. Нашому герою здається, що дуже скоро він подолає невидиму межу між двома вимірами великого міста контрастів. Але як знайти «соціальний ліфт», якщо навіть ліфт в будинку ніяк не вдається полагодити?

Головну роль у фільмі виконав Євген Бушмакін, який раніше зіграв у короткометражному фільмі Тоні Ноябрьової «День незалежності». Для нього роль наївного ідеаліста, який намагається знайти своє місце у динамічному мегаполісі, стала знаковою. Він настільки вжився в образ, що вся знімальна група, не змовляючись, стала називати Євгена Жоріком (ім'ям героя фільму).

У фільмі також знялися телеведучі Наталка Якимчук та Василіса Фролова, а також головна редакторка ELLE Україна Соня Забуга.

90% героїв на екрані – непрофесійні актори. Серед них яскравим образом стала героїня Марини Шевченко, учасниці кулінарного телешоу. Тоня Ноябрьова каже, що навіть не розглядала нікого на цю роль після того, як побачила на екрані ТБ Марину.

Стрічка створена компанією «Creative Boutique Films» за підтримки Держкіно України. Вперше «Герой мого часу» був представлений на Канському кіноринку, який щорічно проводиться в рамках Каннського кінофестивалю.

Сатирична комедія «Герой мого часу» виходить в український прокат 20 вересня.




Немає коментарів: