вівторок, 21 серпня 2018 р.

Інновації - маленьке чудо, але рукотворне

Спека-спекою, але вечорами можно зустрітись й подискутувати про природу інновації. харківська IT-компанія, яка має в Миколаєві також філіал запросила на
MeetUp(зустріч) що б подискутувати про  IT- інноваціїї. Олексій Цимбал, який вдало модерував зустріч, старший по цьому напрямку бізнесу в MobiDev, розповів які тренди в світі в розробці мобільних додатків. Сьогодні цей сектор ринку росте, але від цього не з"являєься більше справді цікавих й корисних програм. Є лайфхакі, як і досягнення.
Поговорили про блокчейн, в аудиторії зібравшихся, а це було с півсотні "умняшек" в гостинному коворкингу. Потім про дополнену реальність, та інши види цифрового контенту. Молодь хвилює швидкоплинність технологій, велику зміняємість популярних мов программування, яку тільки но вивчишь, та починаєшь застосовувати, чекай нову!
А можно інноваціїї на конвейєр поставити?
Це запитання майже "відчувалось" у повітрі разом зі зноєм. Але зрозуміло, що цей процес - впливає на капіталізацію бренда. Й взагалі, гарно коли компанія вміє налагодити процесс інновацій. Для багатьох - це мрія. Дехто зрозумів що одинакам важко потягути весь процес - треба створювати робочі команди, проекти...але!
Багато чого молодій галузі треба. Обмін досвідом та взагалі - інформації вельми корисний процес, коли мрії отримуюють будівельний матеріал, та виконавців. Захід був створений як такий ознайомчий й явно HR, но це не заважало. Були знайомі люди, но більшість мала змогу познайомитись з "новими" людьми. Факт - гендерний баланс був наочний. Молоді люди, які побачили в цій зустрічі зміст, а не пішли пити пиво в бар, чи на пляж, дають надію що будуть ще інновації в нашому краї.
С.Лиманов.


Немає коментарів: