суботу, 26 травня 2018 р.

Відкритий дебатний турнір «Дебати про Європу»

16 червня 2018 р. у Києві відбудеться відкритий турнір «Дебати про Європу». Захід організовує Асоціація випускників Колежду Європи за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні.

“Ініціатива українських випускників Коледжу Європи з’явилась у той самий час, коли цивілізовані дебати є надзвичайно важливими для мирного суспільства, і демократія була б помилковим поняттям без них”, – Й. В. Ґерт Антсу, Посол Естонії в Україні.

Дебати відбудуться з 10:00 до 14:30 год. у приміщенні Хабу 4.0 (пров. Ярославський 1/3) в британському парламентському форматі, який є змагальною формою академічних дебатів зі сторонами, що представляють «уряд» та «опозицію». У інтенсивному режимі «слухання-реакції» Ви матимете можливість стати учасником чи спостерігачем дебатів та покращити навички аналітичного мислення, аргументації, попрактикувати англійську мову та продемонструвати свої знання про актуальні проблеми ЄС.



Перелік можливих тем, а також правила дебатів буде відправлено зареєстрованим учасникам заздалегідь до початку турніру. У першому відбірковому турі дебатів візьмуть участь 8 команд, за якими слідує фінальний раунд з 4 командами. Наприкінці турніру судді визначать команду-переможця та найкращого промовця, які будуть нагороджені спеціальними призами.
Гості заходу:
Ґерт Антсу, Надзвичайний та Повноважний Посол Естонської Республіки в Україні;
Давід Стулік, прес-аташе Представництва ЄС в Україні.
Щоб взяти участь у турнірі у якості учасника, потрібно створити команду з 2 осіб і зареєструвати свою команду онлайн. Кінцевий термін реєстрації – 3 червня 2018 року. Поспішайте зареєструватись, кількість учасників обмежена.

Щоб відвідати захід у якості спостерігача, просимо зареєструватися за цим посиланням.

З усіма запитаннями звертайтесь за електронною поштою t.duchesse@gmail.com (Тетяна Семілетко).

Турнір відбудеться в рамках проекту «Інформаційна підтримка молодіжних мереж в Україні», що реалізується Фундацією «Відкрите Суспільство» та фінансується Представництвом Європейського Союзу в Україні.


Немає коментарів: