середу, 22 листопада 2017 р.

Ініціативи миколаївців на ярмарку

Відкритий інформаційно-просвітницький майданчик «Новий Миколаїв» Центральної міської бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького (вул. Потьомкінська, 143-а) запрошує до участі у ІІ Ярмарку екологічних громадських проектів. Зустріч відбудеться 23 листопада о 16.00.

В ході Ярмарку ви матимете унікальну можливість познайомитися з низкою проектів та ініціатив громадських організацій Миколаєва і області. Зокрема, проектом згуртування громади Миколаєва «Миколаїв: ми – коло!», інформаційно-творчою компанією «Eco-friendly», фотопроектом «Николаев: Continuum», проектом «Let's Do It, Ukraine – school recycling», проектом «Нова історія: сільськогосподарський кооператив «ЛавандаФест»» тощо.

Серед спікерів зустрічі – представники КУ «Агенція розвитку Миколаєва», громадських організацій «Центр розвитку туризму та збереження екології «Збережи світ», «Миколаїв – місто для людей».

Модератор зустрічі – Віктор Сікаленко, голова правління Клубу сталого розвитку «Південна ініціатива».

Під час зустрічі відбудеться знайомство з екоініціативами новостворених ОТГ Миколаївської області (смт. Баштанка тощо).

Ви також зможете поділитися своїм досвідом реалізації екологічних ініціатив, знайти нових партнерів для подальших спільних проектів та діяльності.

Ярмарок екологічних громадських проектів проводиться в рамках Х Миколаївських міських екологічних читань «Збережемо для нащадків» за підтримки департаменту ЖКГ Миколаївської міської ради.

Маєте ідею цікавого екопроекту? Хочете бути корисними для своєї громади?

Завітайте на 94-ту зустріч Відкритого інформаційно-просвітницького майданчика «Новий Миколаїв» і дізнайтеся багато нового та цікавого!

Шамрай-Яблонська Наталя Анатоліївна, 
координатор майданчика «Новий Миколаїв»



Немає коментарів: