вівторок, 14 листопада 2017 р.

Запускати медіа для молодіжних центрів

Британська Рада в Україні у партнерстві зі Школою гіпер-локальних ком’юніті медіа в Україні запрошують молодіжні центри та молодіжні ініціативи стати партнерами у проекті «Активні Громадяни: медіа для молодіжних центрів».
Проект покликаний підвищити рівень присутності молодіжних центрів в Інтернеті, розширити взаємодію та комунікацію з їх громадою через використання сучасних цифрових технологій, а також підвищити рівень обізнаності їх працівників та волонтерів у сфері громадянської журналістики. 
Проект складатиметься з двох триденних тренінгів, серії вебінарів та онлайн консультацій тренерів. Перший тренінг буде проведений 18-20 грудня у м. Києві. Деталі щодо наступних заходів проекту будуть повідомлені відібраним партнерам.
Відібрані партнери мають призначити для участі в проекті команду учасників із двох-трьох осіб, які безпосередньо працюють або працюватимуть у сфері комунікації у молодіжному центрі. У подальшому партнер повинен надавати підтримку команді учасників у застосування отриманих навичок.
Британська Рада покриває всі витрати пов’язані з проживанням і харчуванням учасників. Транспортні витрати вважаються внеском партнера (молодіжного центру).
Останній термін подачі заявок 24:00 22 листопада 2017 р.
Результати відбору будуть повідомлені на вказані у заявці контактні електроні адреси не пізніше 5 грудня 2017 року.
«Активні Громадяни» – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. Дізнайтеся більше про проект «Активні Громадяни» тут.
У разі виникнення запитань, просимо звертатися до Юлії Власенко за електронною адресою: activecitizens@britishcouncil.org.uaабо за телефоном +380 44 490 5600


Немає коментарів: