неділю, 22 жовтня 2017 р.

Посол ЄС Мінгареллі відвідає Одесу

23-24 жовтня 2017 року Посол ЄС Хюг Мінгареллі відвідає Одесу в рамках серії візитів в регіони.
Тут від проведе зустрічі з представниками обласної адміністрації та місцевої влади, зокрема з Головою Одеської обласної державної адміністрації паном Степановим. Також він зустрінеться з представниками громадянського суспільства та підприємцями Одеси.

В перший день візиту Посол Мінгареллі відвідає Одеський національний економічний університет. Він візьме участь в обговоренні питань відносин між ЄС та Україною із студентами та викладачами цього вузу. Потім він відвідає Одеський морський порт. Тут Посол приділить увагу питанням реформування митниці та заходам сприяння торгівлі Одеського порту.

Другого дня (24 жовтня) Посол Мінгареллі разом з Заступником голови Одеської обласної державної адміністрації пані Шаталовою відвідає Центр розвитку місцевого самоврядування. Його створили на кошти ЄС. Тут Мінгареллі та Шаталова поспілкуються з головами об’єднаних територіальних громад, обговорять питання підтримки ЄС для Одеської області у сфері децентралізації.

Насамкінець, Посол Мінгареллі відвідає компанію “ПЛАСКЕ”. Ця компанія отримала допомогу від ЄС й є прикладом успішного підприємства.

Ось що сказав Посол Мінгареллі напередодні візиту до Одеси: “Конкретні кроки із посилення політичних та економічних зв’язків мають відбуватися не лише на загальнонаціональному рівні. Сьогодні важливо розповісти представниками громадянського суспільства Одеської області про можливості задововлення потреб місцевих громад, які надають програми та проекти ЄС. Малий та середній бізнес Одеси, в свою чергу, має більш активно використовувати можливості програми EU4Business. Вона надає фінансування та допомагає вийти на ринки ЄС. Під час візиту я хочу поговорити про ці та інші майданчики нашої співпраці, а також дізнатися більше про потреби Одеської області”.
Інформація для медіа:

Понеділок, 23 жовтня 2017 року

· 09:30-10:30: коротка промова, далі дискусія із студентами Одеського національного економічного університету, вулиця Преображенська, 8.
· 16:30-17:00: вихід до преси після зустрічі з Головою Одеської обласної державної адміністрації Максимом Степановим, ОДА,

Вівторок, 24 жовтня 2017 року:

· 12:30-13:00: прес-брифінг після зустрічі з головами об’єднаних територіальних громад за участі Заступника голови Одеської обласної державної адміністрації Світлани Шаталової. Місце зустрічі: Регіональний центр проекту ULEAD, вулиця Канатна, 72, вхід із вулиці Мала Арнаутська, 41(вулиця з одностороннім рухом).
· 14:30-15:30: Візит до компанії ПАО “ПЛАСКЕ” (транспортний відділ), вулиця Маразліївська, 14А


Немає коментарів: