четвер, 8 червня 2017 р.

І знову - бенефіс




Під завісу 90-го ювілейного театрального сезону улюблений миколаївцями Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії, представляє своїм глядачам виставу-бенефіс провідних акторів театру, заслужених артистів України Людмили Баранової та Ірини Бубенко.
Бенефіс "Жіночі пристрасті" – колаж з яскравих та самобутніх драматичних фрагментів, прикрашених вокальними, хореографічними та акторськими поздоровленнями від артистів театру.
Різні за характером та настроєм, але органічно сплетені, вони широко розкривають різні грані таланту цих двох артисток-особистостей (Людмила Баранова 42 роки виходить на сцену нашого театру та зіграла більш ніж 100 ролей, Ірина Бубенко – близько 50 ролей і всі в знакових виставах різних жанрів).


Бенефіціантки демонструють високий рівень акторскої майстерності та наснаги. Загалом вся трупа театру виглядає як дуже гарно збалансований колектив. Влітку глядачам буде не вистачать улюбленного театру. Кажуть, мешканцям області більш підфартило - колектив планує гастролі по Миколаївщіні.
Соб.інфо.


Немає коментарів: