вівторок, 23 травня 2017 р.

Зміни мають починати?

25 травня о 12:30 в приміщенні Миколаївської міської ради (вул.Адміральська, 20, мала зала) представники місцевої влади, ОТГ, медичної спільноти, громадських організацій та Міністерства охорони здоров'я зберуться для публічного обговорення затребуваних реформ і першочергових змін у регіоні та Україні.

Громадська організація «Центр UA» спільно з експертами коаліції Реанімаційний Пакет Реформ та представниками Міністерства охорони здоров’я продовжує Всеукраїнський тур «ЗміниТИ: взаємодія заради змін», щоб почути та зібрати позиції представників найактивніших спільнот в усіх регіонах України для розробки системних і незворотних змін. Залучення до процесу розробки і прийняття рішень громадян, які будуть втілювати реформи на місцях, сприятиме формулюванню очікувань до змін у громаді та країні, а також співпраці один з одним та владою з вимогою враховувати спільні інтереси.

Разом із представниками місцевої влади, об'єднаних територіальних громад, професійних медичних спільнот, громадськими активістами, журналістами, місцевими підприємцями та студентами ми обговоримо:
як реформа системи охорони здоров'я буде впроваджена в житті громадян на рівні міст та об'єднаних територіальних громад?
які виборчі правила дозволять запустити зміну політичних еліт в країні на національному та регіональному рівні?
як платники податків можуть контролювати, на що витрачаються їхні гроші?
за яких умов влада почує позиції та вимоги громадян і як вплинути на прийняття рішень?

Учасники обговорень:
Роман Ілик, заступник міністра охорони здоров’я;
Андрій Андрушків, лідер напрямку «Контроль публічних фінансів» Центру UA;
Олександр Ябчанка, експерт з медичної реформи Реанімаційного пакету реформ.

Програма Туру в Миколаєві:

12:00 - 12:30 – реєстрація, вітальна кава

12:30 - 13:00 – презентація туру та обговорення системних змін

13:00 - 15:00 – паралельні публічні консультації:

- з представниками медичної спільноти щодо реформи сфери охороні здоров’я включно з питаннями щодо контролю за використанням публічних фінансів у цій галузі (мала сесійна зала Миколаївської міської ради);

- з представниками політичних сил та політологами щодо доступу до політики та доступу до прийняття рішень (163 аудиторія, Миколаївська міська рада).

Прийди висловити свою позицію та дізнатися, що і як ти можеш змінити у своїй країні та громаді!

Для реєстрації в подіях заповніть, будь ласка, форму - goo.gl/Q9Y2wL


Немає коментарів: