четвер, 30 березня 2017 р.

Допоможіть оцінити роботу депутатів

Парламент Украіни голосує за закони 16.01.2014 року
VoxUkraine розпочав збір коштів на проект «Коефіцієнт корисності депутатів». Мета проекту — об’єктивно оцінити роботу кожного депутата.
VoxUkraine запровадить систему контролю за якістю роботи депутатів: складеперший рейтинг корисності народних обранців. Це дасть українцям можливість зробити наступний депутатський корпус більш якісним. VoxUkraine залучає гроші від читачів на реалізацію цього проекту. За перший день краудфандингу понад 30 людей підтримали проект на суму близько 50 000 грн.
“Неможливо керувати тим, що не можна виміряти”. Це правило можна застосувати до українського парламенту. Як виміряти, погано чи добре працює конкретний депутат? Якщо відкинути емоції, то відповісти на це запитання непросто, адже до останнього часу не існувало об’єктивної оцінки роботи народних обранців. Ми можемо виправити це з вашою підтримкою.



VoxUkraine розрахує корисність кожного з 423 депутатів. Час для цього дуже вдалий: у червні 2017-го минає половина строку повноважень Ради VIII скликання, отже незабаром почнеться передвиборча кампанія. Ми хочемо, щоб обираючи дев’ятий парламент, українці спиралися на факти й реальні досягнення політиків, а не на обіцянки та яскраві звіти.

Детальніше з проектом можна ознайомитися за посиланням

Підтримати проект «Коефіцієнт корисності депутатів» можна переказавши будь-яку суму коштів.


Немає коментарів: