пʼятницю, 3 березня 2017 р.

Записатися на прийом до ЦНАПУ можна онлайн


З метою спрощення процедури отримання адміністративних послуг, для зручності та уникнення черг у Центрах надання адміністративних послуг Миколаївської області громадянам надано можливість записатися на прийом в онлайн режимі на будь-який зручний день та час згідно з графіком роботи обраного центру.
Попередній запис на прийом до адміністратора центру здійснюється через «Особистий кабінет» на Порталі адміністративних послуг Миколаївської області.
Зареєстровані в «Особистому кабінеті» користувачі мають можливість отримувати онлайн послуги: електронні консультації, попередній запис на прийом у ЦНАП, подання заяви на отримання послуг в електронному вигляді.

Прийом відвідувачів за попереднім записом здійснюється у заплановані день та час виключно за наявності документа, що посвідчує особу.
Для отримання адміністративної послуги необхідно мати всі необхідні документи.

У розділі «Корисні поради» Вашого особистого кабінету Ви також можете ознайомитись з інструкціями щодо реєстрації користувача та отримання консультації  в «Особистому кабінеті».

Попередній on-line запис на прийом здійснюється в усіх районних Центрах надання адміністративних послуг Миколаївської області.
Ознайомитися з детальними інструкціями про  реєстрацію в «Особистому кабінеті» та попередній запис на прийом до центру надання адміністративних послуг, ви можете на Порталі адміністративних послуг Миколаївської області.


Немає коментарів: