четвер, 8 вересня 2016 р.

Ветерани АТО стануть лідерами місцевих змін

Школа Державного управління запускає в Миколаєві новий проект.
Цій події був присвячений День відкритих дверей під гаслом: «Ефективне врядування: як стати лідером місцевих змін», що відбувся днями.
Мета проекту – запровадження системних змін та перезавантаження влади. Ця навчально-проектна програма об`єднає представників влади, бізнесу та громадських активістів у вирішенні спільних проблем. Наприкінці курсу, учасники тренінгу мають запровадити та реалізувати суспільний проект .

Презентацію програми провела керівник проекту #ШДУ Вікторія Куць.

Участь у зайняттях безкоштовна, але відбір потенційних кандидатів досить суворий: необхідно заповнити анкету та пройти співбесіду. Під часпрезентації були названі п’ять перших курсантів, що відповідають усім необхідним критеріям.



Як зазначила керівник проекту, учасникам АТО та членам «Української асоціації інвалідів АТО» надаватимуться преференції під час відбору.

« Наша мета – зробити ветеранів найбільш прогресивною частиною сучасного суспільства, його рушійною силою» - каже директор Миколаївської філії Української асоціації інвалідів АТО Ілля Шполянський

Для бажаючих взяти участь у програмі учасників АТО та інвалідів,оплачуватиметься обід під час зайнять, а для мешканців районів області – проїзд до міста.

Як відомо, зміни в суспільстві починаються зі змін особистості, тож за результатами навчання місто отримає справжніх лідерів, здатних запровадити реальні зміни , - впевнені ініціатори проекту.



Прес-служба Миколаївської філії Української асоціації інвалідів АТО


Немає коментарів: