пʼятницю, 10 червня 2016 р.

«Нова пошта» підтримує велопробіг «Українці в Європі»

Компанія «Нова пошта» стала партнером велопробігу «Українці в Європі», що стартував у травні зі Львова і охопить 16 країн. Головна ідея заходу – привернути увагу української та міжнародної спільноти до проблеми реабілітації воїнів АТО.
Пробіг ініціювала група громадських діячів та активістів з різних міст. До складу групи входять троє учасників АТО. Загалом хлопці планують проїхати 10 000 кілометрів за трохи більше, ніж 100 днів. Завершиться велопробіг 24 серпня в Одесі.
Щодня колона велосипедистів долає до 150 км і зупиняється в новому місті, аби поспілкуватися з місцевою українською діаспорою, зустрітися з дипломатами та пересічними містянами. Активісти мають за мету акцентувати увагу європейців на проблемах, з якими зіткнулися українці в результаті війни на Донбасі. Вони також дякують землякам, що проживають у Європі, та європейцям за допомогу і підтримку постраждалим під час збройного конфлікту. Крім того, марафонці збирають кошти для сімей українських солдатів, що загинули на Донбасі.
«Нова пошта» підтримує благодійний велопробіг, аби активісти донесли їхню щиру громадянську позицію до європейців. Мета велосипедистів, що вирушили в марафон Європою, перегукується з нашою. Компанія ініціювала кілька соціальних проектів: доправляє гуманітарні вантажі постраждалим в зоні військових дій, бере участь в адаптації воїнів АТО до мирного життя. Велосипедисти теж хочуть допомогти тим, хто цього потребує. Тому з боку «Нова пошта» рішення долучитися до пробігу було цілком логічним», - зазначила PR директор компанії Лілія Загребельна.

Більше про велопробіг – на сторінці організатора, Костянтина Самчука у Facebook, а також на його сайті. Інформація оновлюється щодня.

Тетяна Потапова.


Немає коментарів: