четвер, 5 травня 2016 р.

«Патріотичні екскурсії по Україні»

У середині травня (15-17 числа) у столиці проходитиме всеукраїнська акція, спрямована на утвердження національно-патріотичної свідомості дітей та молоді, «Патріотичні екскурсії по Україні», на яку запрошуються молоді люди з усієї України, які небайдужі до історії рідного краю й хотіли б створювати й пропагувати ідеї українства, висвітлювати історичні сторінки свого краю та його особистостей. Вкрай не вистачає з Миколаєва (як і загалом з Півдня).
Протягом цих днів учасників вчитимуть, як створювати екскурсії саме патріотичного напрямку, з ними проведуть лекції відомі історики й фахівці з туризму. В якості практичного прикладу учасникам заходу буде проведена екскурсія за маршрутом «Київ український».
Також запланована автобусна екскурсія видатними місцями столиці, пов'язаних з українською ідеєю. В останній день заходу учасники, під керівництвом фахівців, самі розроблятимуть маршрути патріотичних екскурсій, пов'язані з їх рідним краєм.
Громадська ініціатива «Патріотичні екскурсії по Україні» виникла через те, що в Україні майже відсутні розроблені регулярні екскурсії для дітей і молоді, які пов'язані з українською історією і українською ідеєю. Якщо вони й існують, то відбуваються вкрай нерегулярно і не пропагуються для молоді. Наша мета – зробити їх масовими й популярними, простою і доступною мовою показати молодому поколінню героїчну історію нашої країни у різних регіонах, аби любити рідний край і пишатися своїми витоками.
Для учасників заходу планується відшкодовання витрат на проїзд (якщо потягом, то квитки у плацкартному вагоні), а також забезпечення проживання та харчуванням.
За довідками звертатися до уповноваженого від партнерів проекту Сергія Бахіна: 067 277 12 19, siryj@bigmir.net
Просимо зголошуватися усіх охочих та заповнити анкету за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1Ba1IWbg_PQ63NSXbujQw65b7INSti3N2IOMq_epF848/viewform?edit_requested=true


Немає коментарів: