пʼятницю, 20 травня 2016 р.

Після програми навчання залишились гарні враження

Маю технічну і фінансову освіту. В мене в Донецьку було успішне підприємство, що займалось проектними роботами. Але життя внесло свої корективи і я була вимушена залишити все. З одним ноутбуком поїхала з міста. На сьогодні в Краматорську я відновила роботу свого підприємства, створивши його фактично з нуля. Але це не все. Було створено регіональне ЗМІ, яке розповсюджується на території багатьох областей. Я вважаю це дуже сильним поштовхом до реальної дії.
Випускаючи газету, я чітко розумію, що без використання інтернет-технологій в сучасному світі дуже важко знайти свою аудиторію. Узнавши про програму навчання ПРООН я без вагань зареєструвалась на тренінги.
Що я очікувала від цих тренінгів? Розкриття механізмів роботи інтернет ЗМІ. Просування видання в мережі. Механізми формування читацької аудиторії. Створення зацікавленості у читачів та умов для зворотного зв’язку.
Що я отримала? Професійні лекції з практичними завданнями. Жива манера викладення
матеріалу, тісний контакт з аудиторією. Формування з різних та незнайомих людей, за один день команди з єдиною метою і вогником в очах. Дуже тепла та дружня атмосфера в лекційній залі. Все це, я вважаю, заслуга тренера.
Велика вдячність йому не лише за знання та навички, а й за моральну підтримку та натхнення на нові досягнення!

Пане, В’ячеславе, велике дякую!

Щиро, Плющакова Ліна.


Немає коментарів: