пʼятницю, 18 вересня 2015 р.

ЄС підтримує відкритий конкурсний відбір в місцевих прокуратурах України

21 вересня відбудеться спільний прес-брифінг ЄС та Генеральної прокуратури України з метою представити огляд підтримки ЄС та стану реформування прокуратур України. Брифінг організований в рамках проекту ЄС " Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні ".
Громадськість також буде поінформована про організацію процесу конкурсного відбору кандидатів на посади в новостворених місцевих прокуратурах.
Очікується, що відкритий конкурсний відбір, вперше в історії прокуратури в України, відновить довіру суспільства до прокурорської системи.

Представники ЗМІ запрошуються до участі в ​Прес-брифінгу
Коли? - ​21 вересня 2015 о 10:00
Де?​ - Генеральна прокуратура України (вул. Різницька 13/15)
Ключові учасники: Посол Ян Томбінський, Голова Представництва ЄС в Україні; Давід Сакварелідзе, заступник Генерального прокурора України, прокурор Одеської області; Лоїк Геран, Головний експерт Проекту ЄС «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні»


Довідкова інформація:

Проект «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні», який впроваджується за фінансової підтримки Європейського Союзу, надає допомогу в розробці загальної стратегії реформ сектору юстиції. Ця ініціатива триває з 2014р. до 2016р. та об’єднує більшість установ сфери юстиції України з метою впровадження загальної стратегію реформ. Стратегія впроваджується за допомогою механізму координації між установами сфери юстиції і буде реалізована шляхом гарантованого довгострокового фінансування з боку Уряду України. Загальний бюджет проекту – 8 млн євро. Проект впроваджується Консорціумом країн-членів Європейського Союзу під керівництвом французького консорціуму Justice Coopération Internationale.

Більше інформації можна знайти: http://www.justicereformukraine.eu/uk/





Немає коментарів: