четвер, 13 серпня 2015 р.

Почнемо з себе говорити "Ні хабарництву!"

Нещодавно українському антикорупційному Руху «Ні хабарництву! Я не даю і не беру хабарів» виповнився рік. За цей рік Руху (є учасником антикорупційної групи Реанімаційного Пакету Реформ), вдалося чимало.
Учасниками Руху стали понад 2 500 чоловік зі всіх куточків нашої країни, які підписали Декларації безхабарності.
Було розроблено ряд антикорупційних інструментів та інфографіка, які допомагають людям протидіяти хабарництву в різних сферах суспільного життя.
Були започатковані та реалізуються такі національні проекти як: «Повідом про хабар», «Безхабарна гривна», «Екзаменаційна сесія без хабарів», «Безхабарний депутат» та інші.
Партнерами Руху є такі відомі організації як Transparency International Україна, Центр протидії корупції, Всеукраїнська ліга правників проти корупції та інші.
Особливо, варто відзначити, що до Руху долучилися, підписавши Декларації безхабарності, такі відомі люди, як Левко Лук’яненко, Патріарх Філарет, В’ячеслав Брюховецький, Мустафа Наєм, Павло Шеремета, Богдан Гаврилишин, Віталій Кличко, Міхаїл Саакашвілі та інші.
Друзі, ми, також закликаємо Вас стати учасниками антикорупційного Руху «Ні хабарництву»,
підписавши Декларацію безхабарності та цим поширювати принципи доброчесності серед нашого суспільства. (Демонструючи Декларацію безхабарності в своїх соціальних мережах, робочому офісі, вдома). Знайти Декларацію можна за посиланням -http://nihabarnyctvu.org.ua/index/deklaracija/0-5 Заповнені Декларації надсилайте на info@nihabarnyctvu.org з копією на natali.kick@gmail.com

Більше про Рух можна дізнатися на офіційному сайті Руху - http://nihabarnyctvu.org.ua/


Наталія Ватаманюк


Немає коментарів: