четвер, 19 лютого 2015 р.

Бібліотечний театр для діалогу та розуміння «Почуємо один одного» запрошує!

19 лютого 2015 року о 16.00 у Центральній міській бібліотеці ім. М. Л. Кропивницького відбудеться презентація проекту «Бібліотечний театр для діалогу та розуміння «Почуємо один одного» Миколаївського міського благодійного фонду МЕТА «Від спільного бачення – до спільних дій», який отримав перемогу в конкурсі проектів для громадських ініціатив Південноукраїнського регіону Міжнародного фонду «Відродження».
Проектом передбачається створення Театру ситуацій та імпровізації, діяльність якого буде спрямована на підтримку діалогу та взаєморозуміння у громаді, сприяння соціальній та психологічній адаптації у новому середовищі внутрішньо переміщених осіб.



Театр буде організовано за форматом документального театру. Для його учасників планується проведення тренінгів зі сценічної мови, сценічного руху, акторської майстерності. Наприкінці весни городян та гостей міста буде запрошено на виставу, в основу сценарію якої будуть покладені інтерв’ю переселенців та миколаївців щодо сучасних подій у країні.

На презентації проекту відбудеться перше заняття з акторської майстерності, яке проведе режисер-драмотерапевт Лариса Калініна.



На захід запрошуються всі охочі!



Немає коментарів: